taha's mama blog

taha's mama blog
anne-cocuk,aile,bebek,amigurumi,örgü,süslü sofralar,hediye fikirleri,hasret,yasam..her telden blog...taha's mama blog...

29 Kasım 2012 Perşembe

onur 7 yasinda



onurun dogum gunune bir hafta kala basladik tahamla hazirliklara.once konsepte uygun sari kirmizi kartonlar alip, onlari ucgen seklinde kestik.uzerine siyah keceli kalemle iYiki dogdun onur yazip boyadik ve bir igne yardimiyla ipe dizdik.dogum gunundeki halini fotograflamamisim malesef.
yine ayni kartondan yuvarlaklar kesip, uzerine onur ve 7 yazarak kurdan ve uzun cubuklara cift tarafli yapistirdik.
taham sabirsizlikla onura surprizini gostermeyi bekledi.dogum gunu sabahi suslemeleri asmamizi bekleyemeden gosterdi taha bey.bak ouuu supriz diyerek hazirladiklarimizi koydugumuz kartonu uzatti abisine.
etrafta bir tek balon kalmayincaya kadar patlattilar minikler.konsepte uygun sari kirmizi balonlar vardi ama ilk 10 dk dan sonra hepsi cop oldu.

yine annekaz da gordugum kadariyla pinata yaptim.dogum gunu mamalarini yerken onurun arkadaslarina attigi havayi gormeliydiniz.pinata var daha.onalarda waow pinata mi?
pinata partimiz kisa surdu lakin cocuklar oyle bi havaya girip saldirdilarki daha ucuncu cocukta ipi kirilip yere dustu.yerde sopalamaya devam ettik cunku herkes bi defa vurmak istiyordu.
fotograflarimin cogu elinden telefonumu dusurmeyen bir bucur tarafindan katledilsede kalanlarla idare etcez.
cimbomlu dayinin cinbomlu yegenine annesi cimbomlu pasta yapti.
dogum gunu partisi icin genclik merkezini kiralamisti gorumcem.cokta guzel oldu.cocuklar ozgur hareket ettiler.bolca kosup simardilar.

dj ayse teyzesi sagolsun muziklerde harikaydi.minderlerle muzik calinca donmece durunca oturmaca oynadi cocuklar.bir mindere cocuk araniyordu tahayi kucagima alip ben daliverdim oyuna.hakkimi yediler erken cikardilar oyundan hahaha:) malum cocuklarin eylenmesi on plandaydi.derken anneler heveslendi.bir tur anneler bir tur cocuklar bu oyunu oynadik.
eylenceliydi,guzeldi.iyiki dogdu onur ve annesi iyiki boyle parti yapip eylendirdi bizi;)
nice mutlu yillara yengecim.okumayi ogrenince okursun bu satirlari.